When I’m 64

Sätt gärna på musiken innan du läser vidare!

Det är en bit kvar men jag är INTE rädd längre.
Jag har träffat den mest inspirerande och underhållande 60 åring man kan tänka sig. Om det är vad jag har att vänta mig vid 60 så kan jag inte vara rädd för 64.

Jag var inhyrd som fotograf till hennes 60 årsfest för att ta ett gruppfoto på henne och alla gästerna. Mötet med dem var kort men intensivt och vansinnigt roligt! Men jag hade ingen aning om att visningen skulle bli ännu roligare! Jag skrattade mer än på någon bildvisning hittills och hälften av underhållningen stod födelsedagsbarnet för!

Ett riktigt gott skratt fick jag av hennes historia om den förra fotografen (på hennes 50 årsfest) som inte fick med alla på gruppfotot! Den berättades som en följd av hennes första kommentar när hon såg mina bilder ”Åh, vad bra! Alla är ju med!”

På förra fotot fick två av gästerna klistras in i bilden i efterskott av ett fotolabb, med hjälp av mingelbilder från festen. Men ingen som fick bilderna efteråt verkade märka något. Inte heller märkte någon den extra handen som dök upp mitt bland gästerna i gruppfotot.

Så nu har den här strålande kvinnan gett mig en fantastisk förebild för mitt nästa decennium. Att fylla 50 blir nästan ovidkommande.  (…Jag KAN åldras. Jag ÄR inte rädd. Jag KAN åldras. Jag Är inte rädd…)

60-årsfest…alla är med!

 

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Beauty sleep. Biljettluckan är öppen för vårens gravidfest - Exclusive Baby shower! För dig som ska bli mamma för första gången! Hitta mer info och se bilder från förra årets kalas på www.exclusivebabyshower.com Fler familjer från äggjakten arrangerad av fröken Malms Barnvaktsbyrå. Fotografering i studion. Jättekul !!
 • Arkiv