4good på måndag!

Jag längtar efter måndag kväll!

Då ska jag till RIVAL här i Stockholm och vara med om en inspirationskväll som 4Good anordnar.
4goodDet kommer att bli SÅ ROLIGT!

Jag har gått och lyssnat på inspirerande föreläsare via 4Good flera gånger. Denna gång är temat ”Eat, Love, Live” Förra gången var det ”Dreamers and Doers” Passade mig perfekt! Mycket nyttiga lärdomar för en sån som mig som hela tiden vill utveckla nya idéer och nya vägar. Och ja, ”Eat, Love, Live” passar mig minst lika bra!

Jag går dit med, Lena. Hon är min vän sedan flera decennier och en del av min livsväv!
Lyllos mig! Hon är en fantastisk människa som också driver eget företag. Begåvad på många vis men är framför allt en otrolig hälsocoach och massör. Fick en behandlingsdag av henne när jag fyllde år i somras. När det blir mörkt och kallt i oktober ska jag se till att boka in mig. Och när hennes hemsida äntligen står färdig kommer ni att hitta länken här! Håll ögonen öppna! Ni kommer aldrig att hitta en bättre massör. Aldrig.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser