Bergman Hughes Images nya blogg

Det här INTROT, som jag kallade det hösten 2012, skrev jag för att bloggen var ny, jag hade ny hemsida och jag hade börjat en ny ambitiös bana med företaget. Jag ville att besökare skulle veta hur det stod till vid födelsen av bloggen. Nu är jag ju i en helt annan fas men behåller mitt INTRO som kuriosa, lite historia och ett ställe jag kan göra årliga uppdateringar på. Så jag lägger till en liten text varje höst här, tänkte jag. Men det börjar hösten 2012. Såhär skrev jag då: Det händer mycket den här hösten (2012). Bland annat håller jag på med att ändra om i mitt liv på webben. Ny hemsida på ny adress. Min gamla hemsida är den jag startade när jag startade firman 2009. Min goda vän Åsa hjälpte mig. Ja, annars hade det aldrig gått. Men det blev till slut en salig blandning av galleri, information till kunder och även lite privata bilder ur mitt liv. Nu tänkte jag få lite mer ordning och dela upp det hela. DETTA är bloggen. Bhimblogg. Nya hemsidan finner du HÄR. Kanske passar det bra att starta en ny blogg just nu. Jag har ju nyss startat ett väldigt viktigt år (IRL): Mitt 49:e. Det känns faktiskt som om det är en nedräkning på gång. Mot en slags milstolpe. Och jag har en tydlig bild av var jag vill vara när jag kommer fram till den stora dagen. Dagen då jag har levt i 50 år.  Bergman Hughes Images är en stor del i den spännande vägen dit. Du är välkommen att vara med mig här och läsa om vad som händer i mitt liv och i min studio under den resan. Sedan hoppas jag att du gärna följer med på fortsättningen när vi har kommit så långt. Välkommen till mitt liv, mina möten och mina bilder! Home

Hösten 2013 – ett år senare !

Det blev ett stort nedräkningsår. Precis som jag började känna i höstas. Och när det närmade sig min födelsedag så var det ganska tungt. Jag hade så höga förväntningar på mig själv och så många föreställningar om min 50-årsdag. Det var svårt att förhålla sig till hur saker och ting var – på den stora dagen. Sedan släppte det.  Tack och lov! Livet gick vidare och jag blev bara gladare och gladare. Min födelsedag är i Juli och då hade jag ett litet kaffekalas med delar av släkten. Sedan, i september, drog jag ihop till en STOR, hejdundrande fest! Jag hade fantastiskt roligt! Och nu känns det som om min 50-årsdag snarare än slutet på en era är en tydlig START på ”del 2” – mot nya äventyr! Bodil Bergman Hughes - 50 år.

HÖSTEN 2014  porträtt jan 2014 bannerheartwebÄnnu ett år senare har jag och företaget utvecklats ännu mer! Jag är fortfarande lycklig och taggad (nej, inte hela tiden, men oftast) och känner mig helt nöjd med hur allt utvecklas. Nytt för i år är att jag har tagit mig ännu djupare in i min nisch – Nyföddfoto. Det känns så rätt! Jag har nu engagerat mig i amningshjälpen och håller på att utbilda mig till hjälpmamma, en som kan hjälpa andra mammor som har problem med amningen. Jag har också startat MAGPODDEN – en ny blogg där jag lägger upp samtal med olika blivande och nuvarande mammor under olika teman. Så roligt! Livet känns rätt och jag är på rätt ställe och gör rätt saker! Ser med spänning vidare fram emot fortsättningen!

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Du är varmt välkommen att kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 • Till Hemsidan

 • nyhetsbrev
 • Min podcast

 • Kategorier

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

  Gör sällskap med 66 andra följare

 • Mitt instagram

  Det uppstod ett fel när bilder skulle hämtas från Instagram. Ett nytt försök kommer att göras om några minuter.

 • Arkiv

 • Annonser